2000 кубика, 6 цилиндъра, турбо. Кой знае какъв издуханяк ще е...
Известие
Collapse
No announcement yet.
предлагат ми бартер за 166
Collapse
X
-
Това е обявата за тая алфа в мобилетго
7000 ЛВ.
Дата на производство януари 2001 г.
Тип двигател Бензинов
Мощност (к.с.) 205 к.с.
Скоростна кутия Ръчна
Категория Седан
Пробег 130000 км
Цвят Сребърен
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Климатроник, Лети джанти, Металик, Навигация, Нов внос, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване
Допълнителна информация:
Платен акциз! ! ! Колата е без забележки, 10 въздушни възглавници, навигация, работещ климатроник, лети джанти 16' със зимни и летни гуми. При интерес мога да направя снимки. Разполагаме и с други автомобили. Телефон за връзка 0896634190 - Краси.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
БТВ, от чисто любопитство, какъв е тоя 6-так 2000? За Алфа ли става въпрос или 2000 е годината?
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеТова е обявата за тая алфа в мобилетго
Допълнителна информация:
Платен акциз! ! ! Колата е без забележки, 10 въздушни възглавници
Горко ти, ако и останалата информация в обявата е толкова вярна, колкото и броят на въздушните възглавнициLast edited by pinko; d.m.y г., 23:39.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеТия не знам как броят, ама 166 никога не се е произвеждала с толков надуваеми дюшеци.Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Бе тя на взглед ще е ок сигурно ма нали се сещаш че никой не купува параход 200 коня да ходи до супера.
Това е шпорено до отказ.Само акциза му е май 3/5к лева мисля.
ПП Може пък и да е добра знаеш ли.1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеимам познати във враца и ще ги пратя да я видят колата ... а и утре ще го накарам тоя да ми прати снимки поне 5-6 ... ще ги постна тук ,ако наистина прати! Въпреки че мен ме претеснява много така ниската цена на автомобила !
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
Comment